Antena 3 CNN Actualitate Tatăl unui medic celebru, infectat cu COVID: Simptomele care dau impresia că nu ai COVID... Este înfiorător!

Tatăl unui medic celebru, infectat cu COVID: Simptomele care dau impresia că nu ai COVID... Este înfiorător!

Doctorul Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, a povestit, pe o rețea socială, drama prin care a trecut alături de tatăl ei, după ce acesta a fost infectat cu coronavirus.

Tatăl unui medic celebru, infectat cu COVID: Simptomele care dau impresia că nu ai COVID... Este înfiorător!
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    12 Oct 2020   •   07:40

”Cam așa arătam acum câteva zile când l-am internat pe tata ca să nu-l pierd!

Este mai bine acum, se recuperează după infecția cu COVID-19 și se odihnește în grija celor de la Sp. Victor Babeș! 

Echipa de la Spitalul Slobozia a fost la înălțime! Le mulțumesc! Este înfiorător ce poate să facă acest virus celor 8% care fac forme mai severe! Ceilalți, asimptomatici sunt niște fericiți!

Singurul contact cu un COVID - pozitiv a fost în aer liber

Câteva date:

În ziua de 19 septembrie, sâmbătă, în aer liber tatăl meu a avut singurul contact identificat momentan cu un COVID-pozitiv care a considerat că "nu are nimic" și a venit la el!

Simptomele s-au suprapus cu unele de toxiinfecție alimentară la ambii părinți, cu lipsa poftei de mâncare, scaune dese și deshidratare! Apoi a început coșmarul!

Eu am fost precaută și am mers echipată la ei pt tratament! Am bănuit că simptomele sunt atipice dar nu era primul caz. Fără febră, fără pierderea mirosului...
Părea să nu fie COVID, dar a fost! Ambii au ieșit pozitivi!

Acest virus stoarce viața din unii cum nu am mai văzut! Unii care l-au avut știu ce zic!

Imaginea în ziua de joi seară când am chemat ambulanța, o să îmi rămână toată viața în fața ochilor! Tatăl meu, pe care îl știți cât era de puternic și vesel se transformase în unul care abia mai respira! Rapid! Am înțeles acum de la verișoara mea, medicul lui de la Babeș, că așa face acest virus! Acum ești bine, în câteva ore poți ajunge foarte rău! Procesul inflamator este extrem de mare, iar virusul afectează mai mult decât am știut până acum!

Și nu uitați vă rog regulile:
1. Purtați mască!
2. Spălați mâinile după ce ați atins obiecte posibil contaminate!
3. Păstrați distanța!

Vor urma vremuri foarte grele pentru noi toți!

Tot ce trebuia, era să fim responsabili și să ne ferim noi de această boală cruntă pentru unii!

Ce mai contează acum cine a făcut virusul, cine l-a eliberat, cu ce intenție, dacă vor să ne globalizeze sau să ne înlănțuiască? Astea nu mai contează! Conta ca noi să fim uniți împotriva lui și să nu îl lăsăm să se răspândească! Fiecare din cei care nu respectă regulile contribuie la "conspirația" lor! Corect, nu? Au aruncat lupul în turma de oi, iar oile în loc să fie puternice unite, au stat să le mănânce una câte una!

E vremea să respectăm regulile simple, ca să nu le respectăm pe cele mai grele!

Dacă eram responsabili, nu închideau nici restaurante, nici școli, nici cinematografe, ca să distrugem economia! Alte țări nu le-au închis! De ce? Că au popoare care nu sunt mândri, care nu sunt răzvrătiți împotriva unui sistem asupra căruia oricum nu au putere, al unui sistem pe care l-am acceptat și hrănit!

Așa că, pentru ce atâta revoltă? Pentru ceva care s-a făcut deja? E inutil, e tardiv!

E vremea să ne unim! E vremea să respectăm regulile simple, ca să nu le respectăm pe cele mai grele!

Doamne ajută!”, a povestit medicul pe Facebook.

×
Subiecte în articol: simona carniciu
Parteneri
Maşină spulberată de tren, în Teleorman. Mai multe victime
x close