Antena 3 CNN Actualitate Țeapa uriașă luată de o turistă la un hotel de 3 stele din Eforie Sud: ”Mirosea îngrozitor! Apa curgea pur și simplu din baie în cameră”

Țeapa uriașă luată de o turistă la un hotel de 3 stele din Eforie Sud: ”Mirosea îngrozitor! Apa curgea pur și simplu din baie în cameră”

Deși a plătit o sumă foarte mare pentru doar două nopți de cazare la un hotel de 3 stele din Eforie Sud, o turistă a plecat cu un gust amar de pe litoralul românesc, după ce a primit ”o cameră horror”.

Țeapa uriașă luată de o turistă la un hotel de 3 stele din Eforie Sud: ”Mirosea îngrozitor! Apa curgea pur și simplu din baie în cameră”
Sursa foto: Facebook/ Am fost acolo
de Andreea Ştefan    |    15 Sep 2022   •   11:32

Femeia a povestit că a plătit 740 de lei pentru două nopți de cazare, dar ”camera a fost insalubră indiferent de prețul plătit”.

”Chiar a fost bătaie de joc! Nu contează când m-am dus și pe ce bani! Camera este insalubră indiferent de prețul plătit!”, a povestit femeia pe un grup de Facebook destinat turiștilor.

Mizerie, miros urât și defecțiuni - asta a fost ceea ce a găsit turista în camera hotelului, care se presupunea a fi de 3 stele, din Eforie Sud.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Camera a fost horror! Deși hotelul e renovat în 2022, camera mirosea urât, avea infiltrații în peretele comun al camerei cu baia. Când făceam duș, apa curgea pur și simplu din baie în cameră, apa se auzea picurând la toaletă încontinuu. Praf pe tăblia de la pat”, a mai spus femeia.

Și dacă toate astea nu erau de ajuns, femeia a avut parte și de alte ”surprize”. De una dintre ele a dat atunci când a deschis frigiderul.

”Când am tras perdeaua a picat șina. În frigider am găsit un prosop ud... care mirosea îngrozitor! Am sunat să ni se dea o altă cameră și nu am primit. Nu recomand! O mare teapa având în vedere ce prețuri au!”, a concluzionat femeia.

×
Subiecte în articol: Eforie Sud
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close