Antena 3 CNN Actualitate Traficul feroviar între Ploieşti şi Braşov a fost reluat

Traficul feroviar între Ploieşti şi Braşov a fost reluat

Traficul feroviar între Ploieşti şi Braşov a fost reluat
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Dec 2010   •   17:42
UPDATE. CFR anunţă că a fost reluată circulaţia feroviară pe ruta Braşov - Predeal, închisă sâmbătă, după ce din cauza vântului, mai mulţi copaci au căzut pe linia de cale ferată între staţiile Timişu de Jos şi Dârste, un tren rapid şi două acceletrate ajungând cu întrziere la Oradea, Bucureşti şi Galaţi.
   
Trenurile care vor ajunge la destinaţie cu întârziere sunt: trenul R 531 care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Oradea, care a aşteaptat redeschiderea în staţia Predeal de la ora 16.14; trenul Acc 1746 care circulă pe relaţia Satu Mare - Bucureşti Nord a aşteaptat redeschiderea în staţia Timişu de Sus de la ora 16.43; trenul Acc 1731 care circulă pe relaţia Braşov - Galaţi a aşteaptat redeschiderea în staţia Dârste de la ora 16.46.


Traficul feroviar între Ploieşti şi Braşov este blocat de două ore, din cauza unui copac căzut pe calea ferată.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că circulaţia feroviară pe secţia Braşov - Predeal este închisă de la ora 16.03, după ce mai mulţi copaci au căzut pe linia de cale ferată între staţiile Timişu de Jos şi Dârste. Copacii s-au prăbuşit pe ambele fire, circulaţia fiind blocată deoarece în momentul prăbuşirii au rupt linia de înaltă tensiune pe firul II, iar pe firul I au căzut în gabarit.

Echipele de intervenţie de la faţa locului lucrează la tăierea copacilor căzuţi pe firul II, pentru ca trenurile să îşi poată relua traficul pe acest fir de circulaţie. Pe firul I se lucrează la remedierea defecţiunii la linia de contact.


×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close