Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a câştigat procesul împotriva lui Dinu Patriciu. Decizia nu este definitivă

Traian Băsescu a câştigat procesul împotriva lui Dinu Patriciu. Decizia nu este definitivă

Traian Băsescu a câştigat procesul împotriva lui Dinu Patriciu. Decizia nu este definitivă
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Oct 2011   •   16:33

Traian Băsescu a câştigat procesul împotriva lui Dinu Patriciu. Preşedintele l-a dat în judecată pe Patriciu, pe care îl acuza de trucarea unor imagini în care părea că loveşte un copil, la un miting electoral din 2004 din Ploieşti.

Imaginile au apărut cu câteva zile înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din decembrie 2009. Atunci, Traian Băsescu cataloga filmul drept un trucaj şi a susţinut că imaginile sunt falsificate.

Instanţa Judecătoriei sectorului 1 din Capitală l-a obligat pe Patriciu să îi plătească daune de 0, 5 lei preşedintelui, după ce Băsescu a cerut o despăgubire simbolică de un leu. De asemenea, Patriciu trebuie să publice în trei cotidiene naţionale hotărârea, care poate fi contestată cu recurs în termen de 15 zile.

Nici unul dintre cei doi nu s-au prezentat la vreunul din termenele procesului şi nici la pronunţarea sentinţei.

Analistul Sorin Roşca Stănescu a intrat în direct telefonic la Antena 3 şi a declarat că trebuie aşteptat recursul, deoarece el este convins că Patriciu va face unul şi că nu înţelege ce critriu au avut în vedere judecătorii atunci când s-au pronunţat, iar hotărârea va trebui explicată ulterior.

 


Realizatorul TV Răzvan Dumitrescu a intrat şi el în direct telefonic pentru a comenta subiectul.

 


Jurnalistul Adrian Ursu a intervenit şi el, afirmând că el consideră că instanţa s-a pronunţat exclusiv în relaţia Băsescu - Patriciu şi afirmaţiile lui Dinu Patrciiu referitoare la acel incident.

"Verdictul de astăzi nu înseamnă ceea ce propabil propaganda PDL băsistă va încerca să acrediteze şi anume că e limpede, Traian Băsescu nu a lovit nici un copil şi toată propaganda opoziţiei de acum împotriva lui Traian Băsescu este mincinoasă", a precizat Adrian Ursu.
 







×
Subiecte în articol: presedinte proces Dinu Patriciu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close