Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu atacă Antena 3, după dezvăluirile privind firmele din Panama. Oana Stancu: Virulenţa îl poziţionează în expresia "chelul îşi pune mâna în cap"

Traian Băsescu atacă Antena 3, după dezvăluirile privind firmele din Panama. Oana Stancu: Virulenţa îl poziţionează în expresia "chelul îşi pune mâna în cap"

Traian Băsescu atacă Antena 3, după dezvăluirile privind firmele din Panama. Oana Stancu: Virulenţa îl poziţionează în expresia "chelul îşi pune mâna în cap"
15 Feb 2015   •   10:40

Traian Băsescu atacă furibund Antena 3, după ce Oana Stancu a dezvăluit la emisiunea "Exces de putere" că numele Basescu şi Cocos sau Cocoş apar în registrul de firme deţinut de un broker din Panama.

Într-un limbaj suburban, fostul preşedinte îi atacă pe jurnaliştii postului nostru, dar şi pe Dan Voiculescu.

"Antena 3 şi RomâniaTV sunt, în opinia mea, expresia profundă a mizeriei în jurnalism. Să sugerezi că aş avea firme înregistrate în Panama reprezintă o minciună. Declar pentru orice român interesat că nu am avut niciodată şi nici nu am firme sau conturi bancare în străinătate. Faptul că tandemul Antena 3/RomâniaTV duce o campanie furibundă de denigrare împotriva mea, îmi arată că v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc în ultimii 10 ani şi care, după cum constataţi, sunt greu de întors", a scris Băsescu pe Facebook.

Contactată telefonic la "News Magazine", Oana Stancu a afirmat că virulenţa fostului preşedinte al României "îl poziţionează în expresia chelul îşi pune mâna în cap".

"E clar că am atins un punct sensibil. Noi nu am făcut decât să deschidem o pistă pentru procurori în aceste momente, remarcând faptul că în Panama, acolo unde foarte intimii cuplului Udrea-Cocoş, Narcisa şi Bogdan Georgescu, tocmai şi-au mutat banii şi firma, în 22 decembrie 2014. Când în România doamna Udrea făcea tic tac, domnul Cocoş era după gratii, doamna Bica era după gratii, oamenii aştia îşi mutau banii în Panama", a arătat Oana Stancu.

Realizatoarea "Exces de putere" a ţinut să sublinieze, la Antena 3, că toate aceste dezvăluiri sunt piste de anchetă şi trebuie tratate ca atare. Oana Stancu a afirmat că poate fi vorba despre o simplă coincidenţă de nume, însă acest lucru ar trebui verificat de procurori.



×
Subiecte în articol: panama
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close