Antena 3 CNN Actualitate Trei copii au ars de vii, după ce bunica i-a lăsat singuri în casă. Vecinii spun că femeia ar fi plecat la băut

Trei copii au ars de vii, după ce bunica i-a lăsat singuri în casă. Vecinii spun că femeia ar fi plecat la băut

Trei copii au ars de vii, după ce bunica i-a lăsat singuri în casă. Vecinii spun că femeia ar fi plecat la băut
de O.P.    |    23 Dec 2011   •   06:11

Trei copii au murit după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Doar unul a mai putut fi salvat de vecinii care au sărit în ajutor. Tragedia s-a întâmplat când cei mici, care erau în grija bunicii, au fost lăsaţi singuri acasă.

Incendiul a izbucnit la o casă de chirpici din Ighişu Nou. Patru copii se aflau înăuntru. Se pare că bunica lor i-a lăsat singuri în casă şi a plecat în sat.

Vecinii au reusit sa scoata din casa doar unul dintre copii. Dupa ce au stins focul pompierii au gasit trupurile carbonizate a 3 micuti.

Cel mai mic avea numai 10 luni, iar ceilalţi trei si patru ani. Vecinii spun că mama lor se află la puşcărie iar tatăl la muncă in străinătate şi dau vina pe bunică pentru că nu a avut grijă de ei.

"Bunica sa i-a luat in ingrijire că îi ingrijeste si nu a fost in stare de ei s-a dus si a baut si s-a imbatat si au ars copii de vii in casa", au declarat vecinii.

Pompierii nu exclud variata ca focul sa fi izbucnit de la o soba defecta. Atat politia dar si protectia copilului vor declansa o ancheta pentru a stabili daca micutii au murit din neglijenta bunicii si daca copilul scapat din incendiu va mai ramane in grija acesteia.

 

×
Subiecte în articol: decese incendii neglijenta pompieri
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close