Antena 3 CNN Actualitate Trei premii pentru Antena 3 CNN la a 30-a ediţie a topului firmelor din Bucureşti

Trei premii pentru Antena 3 CNN la a 30-a ediţie a topului firmelor din Bucureşti

Antena 3 CNN a primit trei premii, la a 30-a ediţie a Gala Topului Firmelor din Capitală, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2023   •   10:41

La eveniment au participat, alături de manageri ai celor mai performante companii bucureştene, personalităţi de prim-plan din mediul economic, academic şi diplomatic din România şi jurnalişti.

Postul nostru de televiziune a primit trofeul de Excelenţă pentru situarea, timp de cinci ani consecutiv, pe primele trei poziții ale Topului firmelor din București, trofeul pentru LOCUL 2 pe București, precum şi Trofeul Special Antena 3, în cadrul Galei organizate de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB).

"Este o recunoaştere a faptului că România Inteligentă este mai mare decât noi vedem şi mai mare decât noi credem, într-o ţară în care se critică foarte mult şi se susţine foarte puţin, în care se dărâmă foarte mult şi se construieşte foarte puţin. România Inteligentă este în primul rând un model, un exemplu pentru copiii noştri care aleg de cele mai multe ori să plece în străinătate să studieze şi să lucreze acolo, este un strop de mândrie, de care noi avem nevoie ca popor şi este un impuls pentru cei care conduc comunităţi, pentru oameni de afaceri, că da, se poate şi în România să avem servicii occidentale, să avem afaceri mari, doar că trebuie voinţă şi viziune", a declarat Cătălina Porumbel, realizator România Inteligentă.

"Este o mare oportunitate în acest moment pentru firmele din România. Provocările pe care le avem deopotrivă pot fi transformate în oportunităţi. Este o provocare să devenim din ce în ce mai verzi, să trecem la economie circulară şi oportunitatea este dată tocmai de acest fapt, pentru că România are o poziţie privilegiată, iar energia din România va fi una verde într-un timp foarte scurt", a precizat Radu Oprea, ministrul Economiei.

"Organizăm a 30-a ediţie a Topului Firmelor din municipiul Bucureşti. Avem 7.400 de firme premiate pe municipiul Bucureşti. Din acestea, avem 823 de firme excelente. Firmele excelente sunt cele care cinci ani la rând au fost pe podium, pe locul 1, 2 şi 3. Nu există un domeniu care să nu aibă premianţi", a explicat Iuliu Stocklosa, preşedintele CCIB.

După festivitatea de înmânare a premiilor, a urmată de o cină de gală la care au fost prezente personalităţi din lumea academică, diplomaţi şi oameni de afaceri.

×
Subiecte în articol: Antena 3 CNN Catalina Porumbel
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close