Antena 3 CNN Actualitate Ce a păţit un turist care a campat pe plaja Vadu: ”Toată noaptea s-au mutat corturile“

Ce a păţit un turist care a campat pe plaja Vadu: ”Toată noaptea s-au mutat corturile“

Furtuna de noaptea trecută a făcut ravagii și pe litoral. Turiștii care au ales să campeze pe plaja de la Vadu au avut parte o surpriză foarte neplăcută.

Ce a păţit un turist care a campat pe plaja Vadu: ”Toată noaptea s-au mutat corturile“
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Aug 2021   •   13:08

Mai exact, toți cei care și-au pus corturile aproape de apă au fost inundați de valurile mării.  Pe grupul de Facebook ”Plaja Vadu“ au apărut imagini cu corturi inundate de apa Mării Negre.

”Zice bine ARBDD sa pui cortul/masina la minim 150 m de ultimul val. Oricand te poti trezi cu apa in cort! Azi noapte, s-au mutat corturile toata noaptea de pe plaja, dupa damb!“ a comentat online unul dintre turişti.

ARBDD precizează că zonele costiere naturale Vadu, Corbu şi Midia fac parte din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării şi au statut de “Sit Natura 2000” incluzând habitate specifice şi specii de interes conservativ deosebit de valoroase la nivel european şi mondial.

 ”Vizitatorii trebuie să dea dovadă de un comportament responsabil faţă de natură, respectând regulile de vizitare, expuse pe panourile aflate în zonă”, spun cei din ARBDD.

În zona Corbu, parcarea autovehiculelor este permisă în locurile delimitate, stabilite de consiliul local în colaborare cu ARBDD, iar la Vadu este posibilă parcarea lângă cele două cherhanale din zonă. Informaţii importante cu privire la accesul în zona costieră din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării  

×
Subiecte în articol: vadu plaja
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close