Antena 3 CNN Actualitate Ucigaşii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, pe punctul de a fi prinşi | Primele imagini de la acţiunea poliţiei în bârlogul criminalilor

Ucigaşii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, pe punctul de a fi prinşi | Primele imagini de la acţiunea poliţiei în bârlogul criminalilor

Poliţiştii din Sibiu sunt tot mai aproape de cei trei indivizi care l-au ucis în bătaie pe afaceristul sibian Adrian Kreiner.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   21:19

Urmare imaginilor suprinse pe camerele de supraveghere cei trei indivizi care l-au ucis în bătaie pe omul de afaceri sibian, Adrian Kreiner, au fost identificați şi urmăriţi la intrarea în Sibiu, în zona străzii Doamna Stanca.

Potrivit surselor Antena 3 CNN cei trei indivizi au cetățenie pakistaneză şi aveau un apartament închiriat în Sibiu.

Peste 50 de polițiști sunt implicați în cazul uciderii lui Adrian Kreiner care a fost bătut și jefuit în propria locuință.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În acest moment apropiații lui Adrian Kreiner așteaptă ca hoții să fie prinși și să răspundă la o serie de întrebări importante. În primul rând dacă au acționat pe cont propriu sau dacă au fost plătiți de cineva să-l ucidă pe Adrian Kreiner.

La cum arată până în acest moment datele din anchetă, e posibil ca aceasta să fi fost principala misiune a agresorilor și anume să-l elimine pe omul de afaceri.

Dacă era vorba doar despre furt, ar fi putut să-l lase în viață, mai ales că din locuința omului de afaceri, hoții au furat doar ceasuri, fără să se atingă de bani sau de alte bunuri de valoare.

Ce s-ar fi întâmplat în noaptea crimei 

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că agresorii i-ar fi acoperit fața Adrian Kreiner cu o pernă și i-ar fi legat mâinile. Ulterior, milionarul ar fi fost bătut cu cruzime și, în cele din urmă, asfixiat cu un covor. Fără aer, victima a intrat în stop cardiorespirator. 

De fapt, pe certificatul de deces al omului de afaceri, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții. Adrian Kreiner a murit, marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă. 

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close