Antena 3 CNN Actualitate Detaliul care îi face pe anchetatori să creadă că afaceristul Adrian Kreiner a fost omorât de asasini plătiţi

Detaliul care îi face pe anchetatori să creadă că afaceristul Adrian Kreiner a fost omorât de asasini plătiţi

Ipoteză șoc în cazul omul de afaceri din Sibiu care a murit după ce a fost bătut crunt de trei bărbați, în propria casă.

de Laura Dinu    |    10 Noi 2023   •   10:08

Criminaliștii analizează dacă afaceristul ar fi fost omorât de asasini plătiți, după ce criminalii ar fi vorbit în engleză în timpul atacului.

Polițiștii speră însă să dea rapid de urma lor. Așteaptă rezultatele testelor ADN, extrase de pe un chiștoc de țigară aruncat de unul dintre ei.

Criminaliștii care au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere spun că atacatorii au pătruns în locuința omului de afaceri prin garaj, după ce au traversat strada, pe jos, din casa nelocuită de vis-a-vis de domiciliul acestuia.

Există informații că suspecții ar fi petrecut câteva zile bune în această casă, timp în care l-au filat pe Adrian Kreiner și și-au pus bine planul la punct. 

Citește și: Rezultatele autopsiei lui Adrian Kreiner, omul de afaceri omorât de hoți în locuința sa din Sibiu

Potrivit criminaliștilor, cei trei au ieșit din curte, au sărit gardul vilei afaceristului și au pătruns înauntru pe fereastră. Asta după ce au dezactivat sistemul de alarmă și camerele video din exteriorul casei.

Afaceristul dormea în momentul în care a fost atacat, iar bărbații i-au acoperit fața cu o pernă și i-au legat mâinile. Ulterior, l-au bătut cu brutalitate și l-au asfixiat cu un covor.

Hoții au plecat după 40 de minute din casa bărbatului cu ceasuri scumpe, de lux, după ce l-au bătut crunt pe omul de afaceri. Apropiații familiei cred ca indivizii au acționat la comandă și nu exclud o răzbunare în stil mafiot.

Citește și: Mesaj plin de durere al iubitei omului de afaceri din Sibiu, ucis de trei indivizi mascați în propria casă

După comiterea jafului, unul dintre indivizi a fost surprins de camerele de supraveghere pe stradă, în timp ce fuma o țigară.

Polițiștii au ridicat de la fața locului resturi de țigări, în speranța că vor găsi probe care să îi ajute în anchetă.

Adrian Kreiner a murit, marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă.

Înmormântarea omului de afaceri va avea loc astăzi, la ora 14:00, la cimitirul municipal din Sibiu.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close