Antena 3 CNN Actualitate Udrea nu prea le are cu cele creştine: A dat "acatiste" la Zidul Plângerii, simbol al religiei iudaice

Udrea nu prea le are cu cele creştine: A dat "acatiste" la Zidul Plângerii, simbol al religiei iudaice

Udrea nu prea le are cu cele creştine: A dat "acatiste" la Zidul Plângerii, simbol al religiei iudaice
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Noi 2011   •   14:19

Elena Udrea a dat "acatiste". La Zidul Plângerii. Membrii cabinetului Boc sunt şi turişti în Israel zilele acestea. Înainte de întâlnirile oficiale, au profitat de timpul liber pentru a vedea atracţiile turistice. Au vizitat Mormântul Sfânt din Ierusalim, au aprins lumânări şi au ajuns chiar şi la Zidul Plângerii. În tot acest timp, serviciile de securitate israeliene au fost în alertă.

Prima oprire a premierului Boc în ţara sfîntă a fost în Oraşul Vechi din Ierusalim, unde a vizitat Mormântul Sfânt. Aici, şeful Executivului a aprins nu mai puţin de 33 de lumînări.

Următoarea vizită lui Emil Boc a fost la Zidul Plângerii, unde a fost însoţit de miniştrii Lazslo Borbely, Ladislau Ritli, Teodor Baconschi, Valeriu Tabără şi Daniel Funeriu.

În altă parte a Zidului, rezervată femeilor, au mers miniştrii Elena Udrea, Anca Boagiu şi secretarul general al Guvernului Daniela Andreescu. Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a depus chiar şi câteva "acatiste", aşa cum a declarat chiar ea.

Ceea ce i-a scăpat ministrului însă este faptul că Zidul Plângerii este un templu iudaic, iar acatistul e specifice ortodoxiei.

Pe tot parcursul vizitei, Elena Udrea a fost nedespărţită de secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, cea care şi-a angajat mai multe rude la RAAPPS şi le-a oferit acestora spaţii din domeniul public pentru afacerile personale.

Delegaţia română a fost pe tot parcursul drumului păzită cu străşnicie de trupele de securitate israeliene. De altfel, şeful Guvernului a fost sfătuit de serviciile de securitate israeliene să folosească doar o maşină blindată special pusă la dispoziţie.

 


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close