Antena 3 CNN Actualitate Udrea: Poate ar fi o soluţie să vin să candidez în Ţinutul Secuiesc

Udrea: Poate ar fi o soluţie să vin să candidez în Ţinutul Secuiesc

Udrea: Poate ar fi o soluţie să vin să candidez în Ţinutul Secuiesc
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Sep 2011   •   22:46

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, la Miercurea Ciuc, că "poate ar fi o soluţie" să candideze în Ţinutul Secuiesc, informează Mediafax.

"Văzând cât de mult suflet am pus şi câte lucruri s-au făcut aici fie că este vorba de drumuri, apă sau canalizare, reabilitare termică, locuinţe ANL, chiar aşa cu Guvernul ăsta, care nu a avut foarte mulţi bani din cauză că am ajuns în timp de criză la conducerea ministerului, ba bazin de înot, ba pationar la Cârţa, m-am gândit că poate ar fi o soluţie, dragi colegi, să vin să candidez aici, în Ţinutul Secuiesc, şi uitaţi că în felul acesta poate trecem şi peste un complex, că dacă aş fi fost aici, mai aproape de toate aceste proiecte, atunci probabil ar fi mai bună şi colaborarea noastră şi nu vor mai fi niciun fel de discuţii în ceea ce priveşte ce se întâmplă în judeţele Covasna şi Harghita"

Mai mult decât atât, ministrul a afirmat că ziua de joi a fost una fericită pentru ea întrucât a constatat că proiectele începute în urmă cu doi ani sunt aproape de finalizare.

Udrea a precizat că şansa României se află în turism şi în agricultură. Aceasta le-a mulţumit autorităţilor pentru că au reuşit să aibă o strategie unitară de dezvoltare a judeţului Harghita şi pentru cele mai multe proiecte depuse pentru accesarea de fonduri europene.

"I-am dat o mână domnului preşedinte (preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba - n.r.), mi-a luat-o şi pe stânga şi mi-a cerut şi alţi bani, dar mă bucur pentru că asta înseamnă că aici se lucrează", a spus Udrea.

Ministrul Turismului a semnat, joi, contracte de finanţare din fonduri europene în valoare de peste 13,3 milioane de lei, două în municipiul Topliţa şi trei la Miercurea Ciuc.
   

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close