Antena 3 CNN Actualitate Udrea: România a înregistrat o creştere în turism

Udrea: România a înregistrat o creştere în turism

Udrea: România a înregistrat o creştere în turism
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Dec 2010   •   15:41

România a înregistrat o creştere în domeniul turismului, susţine ministrul de resort Elena Udrea. Oficialul este de părere că românii ar trebui să facă turism intern şi să-şi cunoască ţara. Udrea pregăteşte o campanie de promovare a brandului turistic naţional.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a semnat, sâmbătă, cu primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, şi directorul general al ADR Centru, Simion Creţu, trei contracte de finanţare pentru proiecte depuse prin  POR, în valoare totală de aproximativ zece milioane de euro, informează Mediafax.

Unul din contractele semnate este legat de "Planul integrat de dezvoltare urbană?, care este compus din cinci proiecte cu o valoare totală de circa 6,5 milioane de euro.
   
Prin proiectul "Plan Integrat de Dezvoltare Urbană? (PIDU) al municipiului se doreşte susţinerea şi întărirea potenţialului economic, social şi cultural al aşezării, iar un mijloc de acţiune este de reabilitare coordonată a infrastructurii urbane, creşterea calităţii mediului, modernizarea infrastructurii, crearea de trasee pietonale şi pentru biciclete, plantaţii masive şi de aliniament, creşterea activităţii economice şi sociale a acestei zone.

 


×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close