Antena 3 CNN Actualitate Udrea se scuză, deşi nimeni nu o acuză. MESAJUL postat pe Facebook despre dosarul Alinei Bica

Udrea se scuză, deşi nimeni nu o acuză. MESAJUL postat pe Facebook despre dosarul Alinei Bica

Udrea se scuză, deşi nimeni nu o acuză. MESAJUL postat pe Facebook despre dosarul Alinei Bica
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Noi 2014   •   18:27

Elena Udrea se delimitează de acuzaţiile din dosarul Alinei Bica, deşi până acum nimeni nu a incriminat-o în vreun fel. Udrea scrie pe Facebook că nu ştie nimic despre cazul retrocedărilor supraevaluate în care ar fi implicaţi Alina Bica şi fostul ei soţ, Dorin Cocoş.

Ba mai mult, subliniează că nu are nicio legătură cu subiectul şi nu are vreo implicare în acest caz.

Totuşi, Udrea nu neagă prietenia pe care o are cu şefa DIICOT, despre care spune că a început pe vremea când era ministru al Turismului, iar Alina Bica era secretar de stat în ministerul Justiţiei.

"Nu ştiu nimic despre cazul retrocedărilor supraevaluate în care ar fi implicaţi doamna Alina Bica şi fostul meu soţ, Dorin Cocoş. Nu am nicio legătură cu acest subiect şi niciun fel de implicare în acest caz. Relaţia de prietenie pe care o am cu doamna Alina Bica este de notorietate publică, nu am ţinut-o niciodată ascunsă şi a început ca urmare a colaborării în Guvernul din care amândouă am facut parte", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Cele două au fost surprinse la începutul acestui an la Paris, într-o sesiune de cumpărături prin magazinele scumpe din capitala Franţei. Au fost cazate la un hotel de lux unde o cameră ajunge să coste 1.000 de euro pe noapte.

Despre acest episod, protectorul Elenei Udrea, Traian Băsescu a spus că este un filaj al serviciilor secrete, ba chiar a acuzat serviciile franceze că ar fi implicate. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Alina Bica
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close