Antena 3 CNN Actualitate Uliana Ochinciuc, în război cu statul pentru averea lui Condrea. Ce a încercat să facă basarabeanca

Uliana Ochinciuc, în război cu statul pentru averea lui Condrea. Ce a încercat să facă basarabeanca

Uliana Ochinciuc, în război cu statul pentru averea lui Condrea. Ce a încercat să facă basarabeanca
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    09 Aug 2016   •   12:55

Fosta parteneră de viață a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, țintește să obțină controlul firmelor din grupul Hexi Pharma, societăți cercetate de procurori pentru evaziune și pentru faptul că ar fi pus în pericol viața pacienților, informeză Libertatea.ro.

În acest sens, basarabeanca a încercat să facă modificări în acționariatul unor firme din grup, solicitări care i-au fost respinse de Registrul Comerțului. Instituția amintită a respins solicitarea Ulianei Ochinciuc de a schimba administratorul de la Hexi Med, clinica din grupul de firme, pentru faptul că nu a fost stabilit cine poate semna în locul decedatului Dan Condrea, cel care este acționarul principal, așa cum reiese din motivarea primită de la Registrul Comerțului. 

Mai exact, Uliana Ochinciuc a dorit să-l înlocuiească pe Dan Condrea din poziția de administrator al clinicii Hexi Med cu o apropiată a sa.

Uliana Ochinciuc este cercetată penal în dosarele Hexi Pharma. 

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Subiecte în articol: Uliana Ochinciuc Dan Condrea Hexi Pharma
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close