Antena 3 CNN Actualitate Dosarul Hexi Pharma. Vești proaste pentru Uliana Ochinciuc, în pragul Crăciunului

Dosarul Hexi Pharma. Vești proaste pentru Uliana Ochinciuc, în pragul Crăciunului

Dosarul Hexi Pharma. Vești proaste pentru Uliana Ochinciuc, în pragul Crăciunului
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    16 Dec 2016   •   23:44

În timp ce Parchetul General se pregătește să trimită dosarul firmei Hexi Pharma, cel privind diluarea dezinfectanților, în instanță, DNA i-a prelungit controlul judiciar Ulianei Ochinciuc, în ancheta evaziunii fiscale, potrivit Libertatea.ro.

Aceasta a fost partenera de viață a lui Dan Condrea, cel care controla companiile din jurul Hexi Pharma, mort într-un accident auto.

Procurorii DNA au transmis că au prelungit în decembrie pentru încă 60 de zile controlul judiciar pentru Uchinciuc. Conform măsurii, fosta parteneră de viață a lui Condrea nu poate ieși din țară fără acordul procurorului sau al unui judecător.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close