Antena 3 CNN Actualitate Uluitor! O adolescentă de 16 ani din Caransebeș are 10 avorturi la activ, iar zilele trecute a născut

Uluitor! O adolescentă de 16 ani din Caransebeș are 10 avorturi la activ, iar zilele trecute a născut

Uluitor! O adolescentă de 16 ani din Caransebeș are 10 avorturi la activ, iar zilele trecute a născut
Sursa foto: Foto: Pixabay
12 Oct 2017   •   18:11

Pare total uluitor, însă acesta este cazul unei fete de 16 ani care a făcut 10 avorturi până la această vârstă, iar zilele trecute a născut.

Medicul ginecolog Eugen Munteanu a făcut mărturisiri despre cazul minorei care și-a început viața sexuală la vârsta de 10 ani. Medicul a asistat-o la naștere.

„În Uniunea Europeană, România înregistrează cel mai mare număr de nașteri cu mame între 10 şi 17 ani. Eu am avut cazuri de mame foarte tinere și, mai alarmant, fete care vin să facă un avort, sau chiar mai multe, și ele nu au împlinit 15-16 ani. Este strigător la cer să nu poți să oferi o consiliere fetelor din mediul defavorizat sau de la sat, sunt fete care nu au copilărie, care ar trebui să se joace cu păpușile. Chiar zilele trecute am asistat la o naștere la o fată de 16 ani, care-și începuse viața sexuală la 10 ani și care avea deja la activ 10 avorturi… Vă dați seama cât e de gravă situația?”, spune medicul ginecolog Eugen Munteanu, potrivit expressdebanat.ro.

Cazul este unul cât se poate de real și a avut loc în Caransebeș. Minora din Caransebeș a făcut până la vârsta de 16 ani nici mai mult nici mai puțin de 10 avorturi, iar zilele trecute a adus pe lume un copil.

×
Subiecte în articol: adolescenta insarcinata copil avort
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close