Antena 3 CNN Actualitate Un avocat a fost găsit mort cu un cuţit înfipt în abdomen

Un avocat a fost găsit mort cu un cuţit înfipt în abdomen

Un avocat a fost găsit mort cu un cuţit înfipt în abdomen
Sursa foto: Foto: tion.ro
09 Mar 2011   •   17:16

Crimă sau sinucidere? Acesta este misterul pe care trebuie să-l dezlege anchetatorii braşoveni. Un avocat a fost găsit miercuri dimineaţă înjunghiat cu un cuţit, în abdomen. Soţia a fost cea care a făcut descoperirea şi tot ea a sunat şi la 112. Bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Vecinii nu înţeleg ce s-a putut petrece în bucătăria familiei Anton. Nici soţia avocatului nu pare să ştie mai multe. Şi-a găsit soţul într-o baltă de sânge şi a mai apucat doar să sune la ambulanţă. Apoi a intrat în stare de şoc.

"S-a primit un telefon la 112, de la soţia care spune că l-a găsit căzut cu un cuţit înfipt în zona pieptului. La faţa locului s-a deplasat un poliţist, dar a prins ultimele clipe de viaţă", a declarat Claudiu Sandu, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

În zadar au încercat medicii să îl readucă la viaţă. "I s-au aplicat manevre de resuscitare în jur de 40 de minute", a spus lt.col Claudiu Sfreja, de la ISU Braşov.

Moartea bărbatului este de neînţeles pentru cunoscuţi.

"Din punct de vedere profesional, era deosebit. Pentru noi este o surpriză neplăcută şi o mare pierdere. Avea o situaţie foarte bună", afirmădecanul Baroului Braşov, dr. Aurel Teodor Moldovan.

Colegii din barou vor deschide o anchetă paralelă cu cea a poliţiştilor. Vor studia dosarele în care a fost implicat bărbatul în ultima vreme, în speranţa că vor găsi o legătură. Între timp, poliţiştii caută şi ei probe. Urmele din casă nu par să indice vreun atac asupra avocatului. Anchetatorii iau însă în calcul atât varianta unei crime cât şi pe cea a unei sinucideri.

 

×
Subiecte în articol: avocat crima sinucidere cutit abdomen
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close