Antena 3 CNN Actualitate Un motociclist, prins băut pe şosea, susţine că împingea o roabă şi că a consumat doar ceai de struguri

Un motociclist, prins băut pe şosea, susţine că împingea o roabă şi că a consumat doar ceai de struguri

Un motociclist, prins băut pe şosea, susţine că împingea o roabă şi că a consumat doar ceai de struguri
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    14 Sep 2011   •   22:36

Un motociclist a fost prins, miercuri seară, pe DN2 E85, în judeţul Buzău, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a protestat spunând că nu conducea, ci împingea o roabă şi că nu a băut decât ceai de struguri, relatează Mediafax.

Potrivit agenţilor de la Poliţia Rutieră Buzău, bărbatul de 55 de ani a fost oprit pe DN 2 E 85, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, pe motiv că circula fără să aibă luminile pornite la motocicletă. El a fost descoperit cu o alcoolemie de 0,77 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Ajuns la Spitalul Judeţean Buzău pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii aloolemiei, bărbatul a dat un adevărat recital pentru cei prezenţi.

Bărbatul a declarat că el era de fapt pieton şi împingea o roabă, deţinând permis pentru un astfel de vehicul. În ceea ce priveşte băutura, el susţine că nu a băut nimic în afară de ceaiul de dimineaţă. "Fac ceai de struguri, un ceai de struguri şi câteodată un ceai de prune mai merge (...) Şi-am mers cu roaba, dar băieţii, foarte amabili, m-au condus...nu-i nicio problemă", a spus buzoianul.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close