Antena 3 CNN Actualitate Un ofiţer SPP a ars cadavrele la Timişoara

Un ofiţer SPP a ars cadavrele la Timişoara

Un ofiţer SPP a ars cadavrele la Timişoara
28 Ian 2007   •   19:07
EXCLUSIV ? Scandalul din Serviciul de Protecţie şi Pază ar putea ajunge în Parlament! Colonelul Mircea Găinuşă a făcut apel la comisiile de specialitate din Parlamentul României să ancheteze cu atenţie cine sunt şi ce fac oamenii care stau în spatele preşedintelui ţării. Colonelul continuă seria dezvăluirilor despre şefii din SPP. Ce fac în tot acest timp oamenii importanţi din cadrul Serviciului? Stau noaptea la chefuri, în vilele puse la dispoziţie de RA-APPS.

Colonelul Găinuşă spune că gen. Alexandru Burian nu avea cum să nu ştie tematica de la exament pentru fiul său, angajat recent în SPP. Mircea Găinuşă mai spune că şi alţi oameni din Serviciu sunt cu probleme. Col. Dorel Nuţu, şeful compartimentului juridic al SPP a intrat de vineri în concediu. El este acuzat că ar fi participat activ la incinerarea cadavrelor de la Timişoara. Nici col. Vasile Ailoaie nu stă prea bine. Înainte de a ajunge în SPP, ar fi fost dat afară din Ministerul de Interne pentru fapte deosebit de grave.

Contactat telefonic, reprezentantul biroului de presă al SPP ne-a precizat că persoanele acuzate nu doresc să facă comentarii. Şi asta în condiţiile în care generalul Burian, mai marele SPP care gestionează informaţiile, recunoştea că în scrisoarea lui Găinuşă e ceva adevăr. Vineri seară, însă, mai marii SPP s-au strâns într-o vilă a RA-APPS din cartierul Primăverii ca să-l sărbătorească chiar pe unul dintre cei acuzaţi. Cum se distrează mai marii SPP, în timp ce Serviciul este în plin scandal, şi alte dezvăluiri în ediţiile următoare ale Observatorului.

Observator

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close