Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist din Bucureşti, reţinut după ce a bătut un bărbat şi i-a luat 10.000 de lei

Un poliţist din Bucureşti, reţinut după ce a bătut un bărbat şi i-a luat 10.000 de lei

Un poliţist din Bucureşti, reţinut după ce a bătut un bărbat şi i-a luat 10.000 de lei
Sursa foto: Foto: observator.ro
de M.Z.    |    09 Ian 2012   •   18:41

Un poliţist de la secţia 19 din Bucureşti a fost reţinut, după ce a bătut un bărbat şi i-a luat aproape 10.000 de lei. Omul legii susţine că victima avea o datorie către tatăl său, după ce acesta i-ar fi vândut câteva tone de cereale. Pentru că nu şi-a primit datoria, poliţistul a intervenit singur pentru a-şi recupera banii.

Agentul de poliţie împreună cu alte două persoane i-au furat bărbatului aproape 10.000 de lei. Pentru a scoate banii de la om, cei trei s-au năpustit cu pumnii asupra bărbatului.

"În urma cercetărilor, a reieşit faptul că, de Sf. Ion, trei bărbaţi au deposedat prin violenţă un al patrulea bărbat, de 9.000 ron", a declarat Dănuţ Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Argeş.

Iniţial, cei patru s-ar fi întâlnit să discute despre datorie, însă lucrurile au degenerat şi bărbatul s-a trezit luat la bătaie.

"Cei trei sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate şi tâlhărie. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă o pedeapsă de 3-10 pentru tâlhărie", a adăugat Dănuţ Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Argeş.

Poliţistul nu este la prima sa abatere. În urmă cu an, procurorii DNA l-au acuzat de luare de mită şi, de atunci, agentul este suspendat.

×
Subiecte în articol: politist bani datorie cereale violenta retinut
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close