Antena 3 CNN Actualitate Un turist german a murit în munţii Cindrel, după ce a fost lovit de un trăsnet

Un turist german a murit în munţii Cindrel, după ce a fost lovit de un trăsnet

Un turist german a murit în munţii Cindrel, după ce a fost lovit de un trăsnet
de M.T.    |    11 Iun 2013   •   10:21

Un turist german în vârstă de 42 de ani a murit, luni seară, în Munţii Cindrel, judeţul Sibiu, după ce a fost lovit de un trăsnet, informează Mediafax.

În momentul tragediei, bărbatul era însoţit de şapte membri ai familiei sale, între care trei copii, care au scăpat nevătămaţi.

Şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, marţi, că salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină, luni seară, în cazul unui bărbat în vârstă de 42 de ani care a fost lovit de un trăsnet în Munţii Cindrel.

„Accidentul s-a petrecut în apropierea vârfului Rozdeşti, la 1.900 de metri altitudine. Când am ajuns acolo am găsit victima în stare de şoc, cu hipotermie şi, ulterior, a decedat", a spus Adrian David pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, bărbatul era turist german şi era însoţit de şapte membri ai familiei sale, între care trei copii cu vârste sub şase ani.

„Erau cinci adulţi şi trei copii cu vârste sub şase ani ani. Persoana decedată era tatăl copiilor. Toţi ceilalţi şapte au fost împrăştiaţi şi au căzut, când bărbatul a fost lovit de trăsnet, dar nimeni altcineva nu a mai fost rănit", a mai afirmat David.

Acesta a precizat că cei opt plecaseră într-o excursie, luni dimineaţă, când vremea era frumoasă, dar au fost surprinşi de furtună.

×
Subiecte în articol: trasnet Sibiu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close