Antena 3 CNN Actualitate Unde se află acum Alina Bica, condamnată definitiv la patru ani de închisoare. Ministrul Justiției, dezvăluire de ultimă oră: „Dacă nu mă înșel, e într-o țară europeană”

Unde se află acum Alina Bica, condamnată definitiv la patru ani de închisoare. Ministrul Justiției, dezvăluire de ultimă oră: „Dacă nu mă înșel, e într-o țară europeană”

Unde se află acum Alina Bica, condamnată definitiv la patru ani de închisoare. Ministrul Justiției, dezvăluire de ultimă oră: „Dacă nu mă înșel, e într-o țară europeană”
Sursa foto: Foto: gov.ro
28 Noi 2019   •   12:37

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a declarat, joi, că regretă situația în care a ajuns Alina Bica, fostă șefă a DIICOT și fostul său secretar de stat în primul mandat de ministru, precizând că aceasta s-ar afla, potrivit informațiilor sale, în Spania. 

„Nu pot decât să regret această situație”, a spus Predoiu, precizând că nu are alt semnal oficial în privința lui Bica decât că a fost condamnată miercuri, definitiv, la patru ani de închisoare cu executare.

Citește și: Alina Bica, dată în urmărire internațională. Fosta șefă DIICOT a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare

„Dacă nu mă însel, e într-o tară europeana. Spania parcă, nu? Dacă e pe teritoriul unui stat european, funcționează reglementările necesare ca Ministerul Justiției să facă proceduri de extrădare. Ne vom exercita atribuțiile indiferent de ce persoană este vorba”, a spus ministrul Justiției, potrivit hotnews.ro.

Predoiu a precizat că „mai devreme sau mai târziu îi vom aduce acasă pe toți” fugarii.

Alina Bica a fost secretar de stat în perioada mandatelor deţinute la Ministerul Justiţiei de Cătălin Predoiu.

×
Subiecte în articol: Alina Bica Catalin Predoiu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close