Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Şoferul care a accidentat MORTAL o tânără în Constanţa s-a prezentat la Poliţie

UPDATE. Şoferul care a accidentat MORTAL o tânără în Constanţa s-a prezentat la Poliţie

UPDATE. Şoferul care a accidentat MORTAL o tânără în Constanţa s-a prezentat la Poliţie
09 Noi 2013   •   10:20
UPDATE -  Autorul accidentului rutier s-a prezentat la Poliţie. Carmen Şerbănescu, purtător de cuvânt al Poliţiei Constanţa a declarat, pentru Antena 3, că omul s-a prezentat singur la poliţie. 

"Suspectul a fost identificat după cercetări şi acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei. A declarat că s-a speriat. Este o declaraţie clasică în astfel de situaţii. Este conştient de ce s-a întâmplat. Momentan nu ştim dacă a mai săvârşit şi alte infracţiuni."

------------

O tânără de 19 de ani din Constanţa a murit lovită de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Şoferul a frânat abia dupa impact şi în loc să sune la ambulanţă, a fugit de la locul accidentului.

Este cautat de politisti si la aceasta ora si nu ar trebui sa intarzie capturarea intrucat exista imagini filmate pe camerele de supraveghere din zona accidentului. 
 
Accidentul a avut loc pe o stradă din Constanţa. Tînăra a încercat să traverseze pe trecerea de pietoni. Câteva secunde mai târziu a fost lovită în plin de un autoturism. În loc să sune imediat la ambulanţă, şoferul a fugit. 
 
Un martor a fost cît pe ce să fie linşat de rudele victimei, care l-au confundat cu şoferul vinovat.
 
Timp de 60 de minute medicii au încercat toate manevrele de resuscitare pentru a o readuce pe tânără la viaţă. Totul a fost însă în zadar. 
 
Poliţiştii au reuşit să-l identifice proprietarul maşinii, însă acesta le-a spus că o vânduse de curând. Dacă va fi prins, şoferul vinovat va ajunge cel mai probabil în spatele gratiilor.
 

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close