Antena 3 CNN Actualitate Valeriu Tabără: Susţinerea agriculturii, mai importantă decât creşterea pensiilor şi salariilor. Sunteţi de acord cu ministrul?

Valeriu Tabără: Susţinerea agriculturii, mai importantă decât creşterea pensiilor şi salariilor. Sunteţi de acord cu ministrul?

Valeriu Tabără: Susţinerea agriculturii, mai importantă decât creşterea pensiilor şi salariilor. Sunteţi de acord cu ministrul?
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Noi 2011   •   12:04
Sunteţi de acord cu declaratia ministrului Tabara?
257 de voturi
Susţinerea agriculturii este mai importantă decât creşterea pensiilor şi salariilor pentru că aceasta poate influenţa capacitatea de cumpărare a populaţiei, este de părere Valeriu Tabără. Ministrul Agriculturii a făcut această declaraţie în cadrul unei conferinţe de presă, informează Mediafax.

"Părerea mea ca ministru este că susţinerea agriculturii este mai importantă decât mărirea salariilor şi pensiilor. Nu masa monetară din buzunar îţi dă puterea, nu câţi lei ai, ci cât poţi cumpăra cu un leu, iar agricultura poate acţiona foarte mult în privinţa capacităţii de cumpărare", a declarat Tabără.

În ultimul trimestru din acest an şi în primul trimestru din anul următor, sectorul agricol îşi va menţine creşterea, a mai spus ministrul Agriculturii.

Preşedintele Băsescu a declarat recent că valoarea producţiei agricole a crescut cu 25% în trimestrul al treilea. Potrivit proiectului de buget pregătit de Guvern, pensiile vor fi îngheţate pe tot parcursul anului viitor.


 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close