Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. O femeie însărcinată a fost reţinută sub acuzaţia de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat concubinul

Vaslui. O femeie însărcinată a fost reţinută sub acuzaţia de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat concubinul

Vaslui. O femeie însărcinată a fost reţinută sub acuzaţia de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat concubinul
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
09 Sep 2012   •   11:58

O femeie însărcinată, în vârstă de 37 de ani, din comuna vasluiană Soleşti a fost reţinută de procurori sub acuzaţia de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat mortal concubinul în inimă, de faţă fiind şi copilul lor de trei ani, care a fost preluat de Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui.
   
Potrivit cercetărilor desfăşurate de procurori, fapta a avut loc în curtea locuinţei, în timp ce bărbatul de 40 de ani şi femeia pregăteau o friptură.
   
De fapt, bărbatul a provocat scandalul, acuzându-şi concubina de infidelitate şi împingând-o peste un pat din curtea locuinţei. În cădere, femeia s-a lovit cu spatele de marginea patului, ceea ce a determinat-o, susţin anchetatorii, s-a ia un cuţit de bucătărie şi să-l înjunghie pe concubin în piept.
   
"Bărbatul a murit în foarte scurt timp, cel mai probabil fiind înjunghiat în inimă. La întreaga scenă a asistat şi copilul în vârstă de trei ani al celor doi concubini, băiatul fiind preluat de reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui. Femeia, care a afirmat că este însărcinată, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată judecătorilor Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivă sub acuzaţia de omor", a declarat, duminică, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.
   
Femeia are un copil cu bărbatul ucis, dar şi alţi cinci copii dintr-o relaţie anterioară, toţi minorii aflându-se în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui.        

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close