Antena 3 CNN Actualitate Vezi aici LIVE care este starea pârtiilor din ţară. Mii de români se bucură de zăpadă din plin la munte

Vezi aici LIVE care este starea pârtiilor din ţară. Mii de români se bucură de zăpadă din plin la munte

Vezi aici LIVE care este starea pârtiilor din ţară. Mii de români se bucură de zăpadă din plin la munte
de O.P.    |    25 Dec 2012   •   09:02

Peste 60.000 de turişti petrec în hotelurile şi pensiunile de la munte. Cei care au ajuns deja în staţiunile montane au parte de zăpadă din belşug, iar temperatura este numai bună pentru schiat. Şi grupul de australieni, care s-a refugiat în masivul Parâng de sfârşitul lumii, a sărbătorit Crăciunul în stil românesc.

VEZI AICI CUM SE SCHIAZĂ ŞI CARE E ATMOSFERA PE PÂRTIILE DIN ŢARĂ

Cu mic, cu mare, mii de turişti au plecat la munte de Crăciun. Cei mai încântaţi sunt copiii, care nu se mai dau plecaţi de pe pârtie.

Preţurile de la munte nu sunt chiar cele mai mici. Dar asta nu-i împiedică pe români să petreacă alături de familie.

Pârtiile din Braşov atrag şi turişti străini. Iar unii au venit tocmai din îndepărtata Africă pentru a se bucura de muntele românesc.

Tinerii australieni care, în urmă cu o săptămînă, s-au refugiat în România de teama sfîrşitului lumii prezis de mayaşi au sărbătorit Crăciunul la o cabană din Parâng.

Una dintre surprizele pregătite de gazde a fost tăierea unui porc de peste 150 de kilograme. Australienii au văzut cum se face şunca tradiţională, cîrnaţii sau pastrama.

Turişti cazaţi la pensiunile din Parâng îşi vor prelungi vacanţa pînă după pînă spre sfîrşitul anului.



×
Subiecte în articol: schi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close