Antena 3 CNN Actualitate Victoraș Micula, amendat cu 5.000 de lei pentru încălcarea ordonanțelor militare: 'Nu vă mai bateți joc de mine'

Victoraș Micula, amendat cu 5.000 de lei pentru încălcarea ordonanțelor militare: 'Nu vă mai bateți joc de mine'

Victoraș Micula, fiul milionarului Viorel Micula, a fost amendat cu 5.000 de lei de polițiști pentru încălcarea ordonanțelor militare, în timp ce căuta braconieri pe un fond de vânătoare din Bihor.

Victoraș Micula, amendat cu 5.000 de lei pentru încălcarea ordonanțelor militare: 'Nu vă mai bateți joc de mine'
06 Mai 2020   •   20:28

Pe lângă Victoraș Micula, polițiștii au amendat tot cu 5.000 de lei alte trei persoane care îl însoțeau pe fiul milionarului Micula.

La rândul său, Micula nu a contestat amenda primită, ci s-a plâns de modul în care polițistul s-ar purtat cu el, l-a ironizat și chiar i-a spart telefonul.

"Eu nu contest amenda. Am greşit, asta e. Dar nu mi se pare normal să mă ia în băşcălie un poliţist, în condiţiile în care eu m-am purtat civilizat. Da, pe fondul nostru de vânătoare, care are 12.000 hectare, se braconează.

Şi nu e prima dată. El nu a ţinut cont de ce i-am spus, nu a anunţat în staţie, nu a verificat nimic. Dar a avut timp să mă ironizeze pe mine", a declarat Victoraș Micula pentru ebihoreanul.ro.

Potrivit IPJ Bihor, cele patru persoane au fost sancționate pentru încălcarea ordonanțelor militare pentru că motivul invocat, respectiv urmărirea unor posibili braconieri, nu se află printre excepțiile prevăzute de ordonanțele militare.

×
Subiecte în articol: Victoraș Micula
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close