Antena 3 CNN Actualitate Victoraş Micula, autoporeclit ''Pablo de Bihor''. Cum făcea milionarul legea în Oradea

Victoraş Micula, autoporeclit ''Pablo de Bihor''. Cum făcea milionarul legea în Oradea

''Pablo de Bihor'', aşa cum au consemnat procurorii că se autointitula Victoraş Nicula a făcut legea în Oradea. Practic, procurorii spun că participau când voia la acţiunile Poliţiei, uneori în calitate de poliţist, ba chiar ajunsese să îl tragă la răspundere pe şeful IPJ Bihor.

Victoraş Micula, autoporeclit ''Pablo de Bihor''. Cum făcea milionarul legea în Oradea
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    29 Dec 2020   •   14:18

Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3, a oferit informații în exclusivitate din referatul procurorilor.

''Cu cagulă, cu pistol, cu toate cele, ba chiar şi cu o denumire pe măsură, având în vedere că iată, chiar procurorii reţin în referatul obţinut în exclusivitate de către Antena 3, faptul că Victoraş Nicula era autoporeclit Pablo de Bihor, bineînţeles după celebrul Pablo Escobar, traficantul de droguri din Columbia.

Se pare că autoexploatat în mod constant slăbiciunile morale ale poliţiştilor şi a ajuns în acest fel, să aibă exces la logistica, ba chiar şi la maşinile poliţiei, însă nu este acesta cel mai grav lucru pe care l-a făcut Victoraş Nicula, potrivit procurorilor. O să vedem cum anume l-a tras la răspundere Victoraş Nicula pe şeful IPJ Bihor.

Șeful IPJ Bihor pus la respect de Victoraș Nicula

Într-o noapte, în momentul în care a fost oprit de mascaţi, Victoraş Nicula nu face altceva decât să îl sune pe şeful IPJ Bihor şi îl întreabă, reproşându-i că, ''acum și mascații tăi au treabă cu mine?''. Însă, lucrurile merg şi mai departe. Procurorii reţin în rechizitoriul în care îl trimit în judecată pe Victoraş Nicula, că acesta practic era stăpânul oraşului Oradea. Făcea ce voia, fără să fie reţinut de nimeni, fără să fie întrebat de nimeni ceea ce face. Mai exact, putea să circule cu viteză pe străzi pietonale aglomerate, proaspăt reabilitate. De asemenea, se deplasa cu autospecialele Poliţiei la evenimente sau la incidente sesizate. Şi nu în ultimul rând, putea să sancţioneze pe cine voia şi pe cine nu, să folosească arme în scopuri recreative, să vâneze din elicopter, să îşi atribuie batjocoritor calitatea de chestor al Poliţiei'', a transmis Ana Maria Bujor.

Ana Maria Bujor, dezvăluiri despre controversatul milionar

 

 

 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close