Antena 3 CNN Actualitate "Petrov, achită-ţi datoriile!" | Vila lui Băsescu, vandalizată de Marian Căpăţână: "M-am dus cu 300.000 de euro la Cotroceni"

"Petrov, achită-ţi datoriile!" | Vila lui Băsescu, vandalizată de Marian Căpăţână: "M-am dus cu 300.000 de euro la Cotroceni"

Marian Căpățână, omul care a dus valizele de bani de la Bercea Mondialu la Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a venit la vila de protocol a fostului președinte și a vandalizat gardul proprietății cu mesajul ”Petrov, achită-ți datoriile”.

"Petrov, achită-ţi datoriile!" | Vila lui Băsescu, vandalizată de Marian Căpăţână: "M-am dus cu 300.000 de euro la Cotroceni"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2022   •   11:13

Bărbatul susține că din cauza lui Traian și Mircea Băsescu a făcut doi ani de închisoare. „Acest individ Petrov trebuie să își plătescă datoriile”, a declarat Căpâțănă jurnaliștilor.

Întrebat de jurnaliști cine este, acesta a răspuns: „În anul 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din judeţul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câștiga Traian Băsescu președinția din 2009.”

„Mi-a dat mie 600.000 de euro, eu i-am dus la Mircea Băsescu, Mircea Băsescu a plecat cu mine la Cotroceni. I-am dus lui Traian Băsescu 300.000 de euro. 200.000 de euro i-a depus Mircea Băsescu la BCR în Constanța, și acolo, ca să îmi facă mie un gest Mircea Băsescu, mi-a dat 100.000 de euro.”, a povestit Căpățână.

Întrebat de ce a vandalizat gardul Vilei, Căpățână a declarat:

„Vreau să învăț să fac graffiti și o să urmeze și alte persoane cărora să le fac graffiti.  După 32 de ani de așa-zisă democrație și capitalism sălbătic au ajuns pensionarii din România să aibă facturile la utilități mai mari decât pensia. Prima datorie pe care o are acest individ este să le explice celor 5 milioane de români care au plecat în pribegie în afară de ce a îngăduit acest lucru, distrugând capitalul românesc. (...)

Eu de asta, o lună de zile, voi învăța să fac graffiti. Va urma și Victor Ponta și alți indivizi penibili ai politicii românești.”

 

 

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu vila vandalizata
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close