Antena 3 CNN Actualitate Vremea rea a lăsat fără curent electric mai multe localităţi şi a blocat traficul rutier în unele zone

Vremea rea a lăsat fără curent electric mai multe localităţi şi a blocat traficul rutier în unele zone

Vremea rea a lăsat fără curent electric mai multe localităţi şi a blocat traficul rutier în unele zone
15 Oct 2009   •   09:02

Circulaţia în Pasul Gutâi este blocată, iar zeci de localităţi din Maramureş au rămas fără curent electric, din cauza ninsorilor abundente. Şi în judeţul Caraş Severin sunt probleme. Între Văliug şi staţiunea Semenic circulaţia este închisă din cauza copacilor căzuţi pe şosea.

La poalele muntelui Semenic, maşinile fac cale întoarsă, deoarece zăpada depăşeşte jumătate de metru. Localităţile Gărâna şi Brebu Nou sunt izolate de nămeţi.

Şi în Maramureş ninsoarea dă bătăi de cap. În unele zone, stratul de zăpadă atinge chiar 30 de cm.

Poliţiştii încearcă să-i întoarcă din drum pe şoferii neechipaţi de iarnă. Angajaţii de la Drumuri fac şi ei ce pot. Lucrează neîncetat de mai bine de 48 de ore, însă au la dispoziţie doar două maşini de deszăpezire.

Şi tot în Maramureş, mai multe localităţi au rămas în beznă după ce crengile copacilor au căzut peste liniile de înaltă tensiune. În satele greu accesibile, abia joi echipele de intervenţie vor ajunge să remedieze situaţia.

Antena 3


×
Subiecte în articol: circulatie blocata Maramureș ninsoare zapada
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close