Antena 3 CNN Actualitate Ziarul lui Dan Diaconescu revine pe piaţă. Subiectul Elodia, pe prima pagină

Ziarul lui Dan Diaconescu revine pe piaţă. Subiectul Elodia, pe prima pagină

Ziarul lui Dan Diaconescu revine pe piaţă. Subiectul Elodia, pe prima pagină
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Mar 2017   •   07:24

Ziarul Oglinda, fondat de Dan Diaconescu în 1994, revine în print, după 14 ani. Subiectul care l-a făcut faimos pe Dan Diaconescu, cazul Elodia, este pe prima pagină, potrivit paginademedia.ro.

Oglinda a reapărut cu Sorin Voinea director. El a condus ziarul şi până la închiderea acestuia. De altfel, mare parte din echipă a lucrat şi la vechiul ziar, pe vremea lui Diaconescu.

"Am preluat de la Dan Diaconescu brandul. Sperăm că Dan Diaconescu va fi eliberat în toamnă. Deocamdată, cinci ani nu se poate implica în proiect. Va fi un fel de comentator de pe margine. Invitat să ne vorbească, poate, despre cărţile pe care le-a scris. Fostul cotidian se relansează acum ca bilunar, în format mic, cu 24 de pagini color. Prima ediţie a fost tipărită în 15.000 de exemplare, iar preţul este de 5 lei", a declarat Sorin Voinea, directorul Oglinda, pentru Paginademedia.ro.

Ziarul Oglinda a fost fondat în anul 1994 de Dan Diaconescu. Cotidianul şi-a încetat difuzarea în anul 2003, când Diaconescu a început demersurile pentru deschiderea postului de televiziune OTV.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close