Antena 3 CNN Alegeri europarlamentare 2024 PUSL, despre candidaţii la alegerile europarlamentare: "Partidul Umanist Social liberal nu încearcă să impună pe nimeni, pe listele nimănui"

PUSL, despre candidaţii la alegerile europarlamentare: "Partidul Umanist Social liberal nu încearcă să impună pe nimeni, pe listele nimănui"

În an electoral, zvonistica şi dezinformarea prosperă în România. PUSL atrage atenţia că este victima unei campanii răuvoitoare, iar informaţiile vehiculate nu sunt adevărate.

PUSL, despre candidaţii la alegerile europarlamentare: "Partidul Umanist Social liberal nu încearcă să impună pe nimeni, pe listele nimănui"
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2024   •   20:10

În 2024 alegerile pentru Parlamentul European sunt programate între 6 și 9 iunie în UE, și se vor desfășura pe o scenă politică total diferită față de până acum. 

Însă la câteva luni distanță de alegerile parlamentare 2024, scandalul din coaliţia de guvernare cu privire la lista candidaților continuă. Ședința Coaliției de luni s-a amânat pentru joi, iar liberalii nu vor mai anunța lista candidaților PNL la congresul PPE care se desfășoară în perioada 6 -7 martie la București.

În acest context, biroul de presă al Partidului Umanist Social Liberal a emis o declarație puternică în care respinge categoric informațiile apărute în presă referitoare la presupusa sa implicare în negocierile dintre PSD și PNL. Potrivit declarației, PUSL nu dorește să impună pe nimeni pe listele electorale.

"Biroul de presă al Partidului Umanist Social Liberal este împuternicit să declarare că informațiile apărute în presă, cu privire la rolul nostru în negocierile dintre PSD și PNL, sunt eronate.

PUSL nu încearcă să impună pe nimeni, pe listele nimănui”, a declarat Lavinia Șandru, coordonator comunicare al PUSL.

Astfel, Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) încearcă să pună capăt unor speculații deloc favorabile democrației, care lovesc atât în principiile politice cât şi libertatea presei.

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close