Antena 3 CNN Alegeri europarlamentare 2024 Rareş Bogdan: "PNL şi PSD trebuie să fie cele două partide care să dea viitoarea majoritate a Parlamentului European"

Rareş Bogdan: "PNL şi PSD trebuie să fie cele două partide care să dea viitoarea majoritate a Parlamentului European"

Rareş Bogdan a vorbit la sediul Biroului Electoral Central, unde a fost depusă lista comună a candidaților pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2024   •   12:02

PNL și PSD au depus lista candidaților la europarlamentare. Liderii alianței PSD-PNL au făcut declarații de la sediul BEC.

Cele două partide care au decis să meargă împreună  la alegerile de pe 9 iunie i-au pus în capul listei pe Mihai Tudose și Rareș Bogdan.

"Europa are nevoie de România. România are nevoie de Europa. Pentru Europa, sunt vremuri extrem de dificile. Din nou, la fel ca în anii '30, extremismul îşi arată colţii, iar noi, marile familii europene, reprezentate aici în România de Partidul Naţional Liberal şi Partidul Social Democrat, trebuie să fie cele care să dea viitoarea majoritate a Parlamentului European pentru stabilitate şi dezvoltare.

În plus, faţă de ceea ce se întâmplă în interior pentru 420 de milioane de cetăţeni europeni, avem un război crunt la graniţă, un război mult prea aproape de România.

Atunci când s-a constituit această alianţă, stabilitatea a fost cuvântul de bază. Acum, stabilitatea şi dezvoltarea sunt cuvintele care cu siguranţă sperăm să le dea încredere românilor şi aceştia să ne acorde într-un număr cât mai mare votul, pentru că această echipă este cea mai reprezentativă pentru România, având oameni extrem, extrem de buni, pentru a se bate pentru România, pentru o Românie cu capul sus, pentru o Românie care să se afirme într-o Europă extrem de puternică.

Sunt absolut convins că lista comună va putea la Strasburg şi Bruxelles să negocieze poziţii cheie pentru România să conteze şi fiecare vot care va fi de aici înainte pentru orice rezoluţie, pentru orice directivă, pentru orice propunere să fie negociată exclusiv cu ajutorul românilor prezenţi acolo pe lista comună PNL-PSD, care să asigure acea majoritate necesară.

Vreau să le mulţumesc reprezentanţlor celor două partide pentru numărul uriaş de semnături: 1,7 milioane de semnături. Mulţumesc activiştilor PNL şi PSD, celor aproape 700.000 de membri şi, de asemenea, românilor, care ne-au acordat votul. Nu în ultimul rând, celor din Biroul Electoral Central care în ultimele ore, în ultimele trei zile, au procesat aceste date şi avem nevoie de echidistanţa şi de echilibrul lor.

Vă mulţumim pentru încredere şi aveţi toată încrederea că nu vom abandona niciodată dezideratul României de a fi între primele naţiuni ale Europei, cu Bunul Dumnezeu înainte. Doamne-ajută!", a declarat Rareş Bogdan, la sediul Biroului Electoral Central.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan PNL PSD
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close