Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Lucian Bode: "Alegerile generale trebuie să ne găsească cu președintele din partea PNL"

Lucian Bode: "Alegerile generale trebuie să ne găsească cu președintele din partea PNL"

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat la Dăbuleni că România trebuie să aibă un președinte din partea Partidului Național Liberal.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2024   •   18:45

Lucian Bode, prezent la Dăbuleni, în judeţul Dolj, unde a participat la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale, a adresat un mesaj de apreciere pentru comunitatea locală și a subliniat importanța unei administrații eficiente în dezvoltarea localităților din România.

"Mă bucur să fim azi împreună. Mergem cu domnul președinte în aproape toate localitățile din țară și vedem oameni frumoși dedicați comunităților lor așa cum vedem în Dolj, aici în Dăbuleni. Dragii mei, cine nu a auzit în România de orașul Dăbuleni? Toată lumea știe ce înseamnă acest oraș pentru România, dar nu este cunoscut că are o administrație performantă, că administrația a făcut minuni pentru comunitate”, a declarat Lucian Bode.

Acesta a lăudat hărnicia locuitorilor din Dăbuleni și a evidențiat că succesul comunității se datorează în mare măsură muncii asidue a acestora: "Orașul Dăbuleni e cunoscut pentru hărnicia oamenilor, pentru ceea ce fac, trudesc zi de zi, săptămână de săptămână pentru comunitate. Dar am auzit pentru că oamenii de aici duc greul. Nu pentru că administrația locală a făcut minuni.”

Lucian Bode a subliniat necesitatea unei viziuni clare și a unei echipe dedicate pentru a atinge potențialul maxim al județului Dolj, exprimându-și încrederea în soluția propusă de PNL: "De aceea cred că soluția noastră, Nicușor Roșca la Consiliul Județean, va duce județul Dolj acolo unde îi este locul. Este nevoie de oameni cu viziune, dedicați, oameni cu voință.”

Lucian Bode a încheiat mesajul său cu un apel la organizare și mobilizare în vederea alegerilor locale din 9 iunie, exprimându-și încrederea în succesul PNL și în viitorul președinte al României, Nicolae Ciucă. "Cu o bună organizare, mobilizare, disciplină, subliniez disciplină, partidul ăsta a reușit doar atunci când a fost superdisciplinat.

Alegerile generale trebuie să ne găsească cu președintele din partea PNL și capabil să câștigăm alegerile generale!", a încheiat Lucian Bode.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close