Antena 3 CNN Alegeri SUA 2020 Donald Trump: Alegerile sunt departe de a se fi terminat

Donald Trump: Alegerile sunt departe de a se fi terminat

Donald Trump refuză să accepte rezultatul alegerilor care l-au dat câștigător pe democratul Joe Biden, după ce conform noilor proiecţii, realizate după actualizarea rezultatelor oficiale din statul Pennsylvania, Joseph Biden are 273 de voturi în Colegiul electoral federal, în timp ce preşedintele în funcţie al SUA, are 214.

Donald Trump: Alegerile sunt departe de a se fi terminat
de Dan Gabor    |    07 Noi 2020   •   19:18

Donal Trrump avertizează că scrutinul prezidenţial este departe de a se fi încheiat și anunță că echipa sa de campanie va începe de luni acţiunile în instanţă. Liderul de la Casa Albă a mai declarat că Joe Biden "se grăbeşte să pozeze în mod fals în câştigător".

Primul mesaj al lui Joseph Biden după anunțul victoriei sale

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, s-a declarat onorat, sâmbătă, de victoria în scrutinul prezidenţial, subliniind că va fi preşedintele tuturor americanilor.

"America, sunt onorat că m-aţi ales pe mine să conduc această ţară extraordinară. Sarcinile care ne aşteaptă vor fi dificile, dar vă promit un lucru: voi fi preşedintele tuturor americanilor, indiferent că au votat sau nu cu mine", a declarat Joe Biden, prin Twitter.

"Sunt modest şi onorat de încrederea pe care poporul american ne-a acordat-o mie şi vicepreşedintelui-ales, Kamala Harris. În pofida obstacolelor fără precedent, americanii au votat într-un număr-record, dovedind încă o dată că democraţia bate profund în inima Americii. În contextul încheierii campaniei electorale, a venit vremea să lăsăm în urmă furia şi retorica dură şi să fim împreună ca naţiune. A venit vremea ca America să se unească şi să se vindece. Noi suntem Statele Unite ale Americii. Nu există nimic imposibil de făcut, dacă suntem împreună", a subliniat Joseph Biden, conform unui comunicat.

×
Subiecte în articol: Donald Trump

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close