Antena 3 CNN Alegeri SUA 2020 Donald Trump acuză democrații că vor să fure alegerile! Mesajul a fost cenzurat imediat de Twitter

Donald Trump acuză democrații că vor să fure alegerile! Mesajul a fost cenzurat imediat de Twitter

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a postat un mesaj pe o rețea socială prin care îi acuză pe democrați că încearcă să fure alegerile.

Donald Trump acuză democrații că vor să fure alegerile! Mesajul a fost cenzurat imediat de Twitter
de Laura Dinu    |    04 Noi 2020   •   09:10

Mesajul președintelui a fost: ”Suntem SUS, dar ei încearcă să fure alegerile! Nu îi vom lăsa niciodată să o facă. Voturile nu pot fi exprimate după închiderea urnelor!”

La puțin timp, președintele a adăugat: "Voi face o declarație în seara asta. Un mare CÂȘTIG!".

Mesajul a fost cenzurat de Twitter. „Conținutul distribuit în acest Tweet este contestat, în întregime sau parțial, și ar putea induce în eroare în privința participării la alegeri sau la un alt proces civic.”, a fost mesajul postat de rețeaua de socializare.

Încrederea republicanilor că vor fi victorioși pare justificată după cele 29 de voturi electorale câștigate într-unul din terenurile de luptă cheie, și anume Florida. 

Mesajul lui Donald Trump a venit la scurt timp după declarația de presă a lui Joe Biden care este de părere că este ”pe drumul cel bun” pentru căștigarea alegerilor. 

El s-a declarat „încrezător” în Arizona şi „se simte foarte bine” în privinţa Michigan şi Wisconsin, în timp ce a subliniat că Georgia este încă în joc. „Păstraţi credinţa”, a spus Biden. „Vom câştiga.”

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close