Antena 3 CNN Alegeri SUA 2020 Mihai Gâdea: Toată America așteaptă rezultatul alegerilor! Magazinele se baricadează, blocurile se baricadează!

Mihai Gâdea: Toată America așteaptă rezultatul alegerilor! Magazinele se baricadează, blocurile se baricadează!

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri, informații de ultimă oră despre cea mai importantă bătălie politică a lumii, alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

Mihai Gâdea: Toată America așteaptă rezultatul alegerilor! Magazinele se baricadează, blocurile se baricadează!
de Laura Dinu    |    04 Noi 2020   •   13:20

”Toată America așteaptă rezultatul alegerilor. Ceea ce vedeți, este cel mai fierbinte loc din Washinton. Aici unde au început deja protestele. 

În urmă cu mai multe zile, mai multe organizații care au fost în război în toată această perioadă cu președintele Trump au anunțat proteste semnificative în Whashington. 

Gard ridicat în fața Casei Albe de teama protestatarilor

Suntem în fața Casei Albe. În toată această zonă a fost ridicat un gard azi-noapte tocmai pentru că teama autorităților este legată de protestatarii violenți ce ar putea să încerce să pătrundă în zona reședinței președintelui american.

Ceea ce noi vedem în aceste zile pe străzile din Washington, de fapt începe să fie o regulă. Magazinele se baricadează, blocurile se baricadează. Cele mai multe magazine au vitrinele acoperite de scânduri foarte solide”, sunt doar câteva din imaginile surprinse de Mihai Gâdea în ultimele ore înainte de aflarea rezultatului final. 

”Donald Trump a ieșit învingător mereu, nu e obișnuit să piardă!”

Realizatorul Sinteza Zilei a vorbit și cu un român plecat în Statele Unite ale Americii de 35 de ani. În ciuda faptului că a studiat științe politice și este avocat acolo, bărbatul susține că nu a mai existat niciodată în America ceva similar cu ceea ce se întâmplă acum.

”Este ceva forte, ceva ce nu am văzut că s-a mai întâmplat până acum”, a declarat românul.

”Democrații și toată lumea trebuie să recunoască asta! Donald Trump a ieșit învingător mereu, nu e obișnuit să piardă! Și asta e ceva molipsitor pentru cei care îl susțin. 

Fie că manipulează mulțimile care se duc la mitingurile sale, sunt mulți oameni care se duc la mitinguri, a creat impresia că poate câștiga. A făcut la fel și data trecută și ar putea să o facă din nou. 

Oamenii sunt nervoși în privința asta și au motive să fie. Să recunoaștem, a indicat și faptul că ”nu va arunca prosopul”, să renunțe și să se ducă să joace golf unde vrea, i-a povestit Steven Billet, profesor la Universitatea Georgetown, lui Mihai Gâdea. 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close