Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Alina Gorghiu, la mitingul PNL: "Mârlănia în clasa politică nu mai are ce să caute"

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Alina Gorghiu, la mitingul PNL: "Mârlănia în clasa politică nu mai are ce să caute"

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Alina Gorghiu, la mitingul PNL: "Mârlănia în clasa politică nu mai are ce să caute"
06 Noi 2016   •   19:15

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat duminică, la mitingul de lansare a candidaţilor liberali la parlamentare, că PSD se hrăneşte din disperare, sărăcie şi regrete, ea adăugând că "mârlănia" în clasa politică nu are ce să caute.

"Niciodată nu au fost atât de mari diferenţele între noi şi PSD. (...) PSD se hrăneşte din disperare, din sărăcie, din regrete. Dragii mei liberali, haideţi să facem cumva să-i penalizăm atunci când vând iluzii. Iluzia şi traficul de iluzie nu dor acum în campanie, o să-i doară pe români imediat după. Avem obligaţia să spunem tuturor că mârlănia în politică nu mai are ce să caute", a spus Gorghiu, la mitingul organizat în Piaţa Revoluţiei.

Ea a ţinut să sublinieze că PNL are o echipă puternică. "Vreau atunci când se vorbeşte de lucrul românesc să pun semnul egal cu lucrul bine făcut. Merităm atâta lucru, după 27 de ani", a afirmat Gorghiu.

Preşedintele PNL le-a transmis participanţilor la miting că spera ca România să aibă un premier liberal.

"Putem da atât cât putem face. Dacă minţim, dacă supralicităm, dacă vindem iluzii, înseamnă că nu suntem noi cei care ne ridicăm la înălţimea unei naţii care are cetăţeni valoroşi şi cu aspiraţii, o naţiune care are cetăţeni cu speranţe, principii şi valori merită o clasă politică la acea înălţime. Dumnezeu să ne ajute şi să ne dea România la 100 de ani cu un premier liberal!", a conchis preşedintele PNL.

La mitingul organizat în Piaţa Revoluţiei au participat peste 20.000 de oameni şi premierul Dacian Cioloş.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close