Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Clipe dramatice într-o secţie de votare din Galaţi. Un bărbat a fost transportat în comă la spital

Clipe dramatice într-o secţie de votare din Galaţi. Un bărbat a fost transportat în comă la spital

Clipe dramatice într-o secţie de votare din Galaţi. Un bărbat a fost transportat în comă la spital
de S.T.    |    11 Dec 2016   •   17:34

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Un bărbat de 68 de ani din municipiul Galaţi a suferit un atac vascular cerebral în timp ce se afla într-o secţie de votare, el fiind transportat în comă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, a declarat duminică pentru News.ro că un echipaj al ambulanţei a fost solicitat să intervină la o secţie de votare de la Liceul numărul 8 din municipiul Galaţi, unde unui bărbat i s-a făcut rău.

”Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, căruia i s-a făcut rău în secţia de votare, el suferind un accident vascular cerebral. Bărbatul a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean din Galaţi”, a declarat Mihai Polinschi.

Serviciul de Ambulanţă Galaţi a mai intervenit duminică într-o secţie de votare din Tecuci, unde o femeie, operator pe calculator, a alunecat în toaletă şi s-a lovit la cap. Femeia a fost transportată la spital.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close