Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Alertă în familia lui Florin Salam, după ce sora lui a fugit de acasă cu şoferul artistului

Alertă în familia lui Florin Salam, după ce sora lui a fugit de acasă cu şoferul artistului

Alertă de gradul zero în familia lui Florin Salam. După ce şi-a pierdut fratele, artistul a trecut printr-o nouă cumpănă. De această dată, sora i-a dat bătăi de cap manelistului.

de Georgiana Murgilă    |    Ana-Maria Bujor    |   

Elena a dispărut după ce şi-a dus copiii la şcoală şi familia a anunţat la 112 răpirea femeii. Ce s-a întâmplat de fapt şi reacţia surorii lui Florin Salam, în materialul de mai jos.

O poveste de iubire a făcut-o pe sora lui Florin Salam să uite de familie, de copii şi chiar de frate şi să fugă în lume.

Elena şi-a dus cei doi copii la Colegiul Naţional de Arte "Dinu Lipatti" din Capitală, însă nu s-a întors să îi ia, aşa cum făcea de obicei.

Marea problemă, potrivit unor surse din familie, a fost că femeia şi-a închis telefonul încă de dimineaţă.

Şi-a luat lumea în cap, n-a spus nici pâs, aşa că familia alarmată, în frunte cu Florin Salam, a sunat la Poliţie. În tot acest timp, sora răspundea la telefoane, chiar şi presei.

După ce s-a constituit celula de criză acasă la Florin Salam, autorităţile şi manelistul au descoperit adevărul. Elena a fugit cu şoferul lui Florin Salam, cunoscut drept Marius Grasu.

Cei doi sunt căsătoriţi, fiecare cu altă persoană, aşa că singura variantă pe care au găsit-o a fost să fugă în lume, fără să le pese că familiile vor fi extrem de îngrijorate.

În cele din urmă, Elena s-a dus la Poliţie împreună cu şoferul lui Florin Salam şi au declarat că au fugit de bunăvoie, că autorităţile au fost alertate degeaba şi că nu se va mai întâmpla.

Subiecte în articol: Florin Salam showBlitz
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator