Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Adevărata miză a conflictului dintre Ilie Năstase şi Ciprian Marica

Adevărata miză a conflictului dintre Ilie Năstase şi Ciprian Marica

Ilie Năstase si Ciprian Marica sunt la cuţite. Cele două mari nume ale sportului românesc s-ar putea vedea în instanţă pentru că Ilie Năstase i-a făcut plângere fostului său partener de afceri pentru fals în acte după ce l-ar fi scos din propria fundaţie. În replică, Marica vine cu lămuriri şi spune că acuzaţiile sunt la limita ridicolului, mai ales că fostul tenismen merge şi mai departe cu afirmaţiile despre naşul său.

Adevărata miză a conflictului dintre Ilie Năstase şi Ciprian Marica
Sursa foto: Marica&Nastase Sports Club/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Ian 2022   •   00:31

Ilie Năstase şi Ciprian Marica, două nume mari ale sportului românesc. Doi prieteni vechi şi chiar naş şi fin, fostul fotbalist fiind naşul de cununie al fostului tenismen.

Cei doi titani ai sportului românesc sunt de luni de zile la cuţite, iar relaţia dintre ei pare să se înrăutăţească, având în veder că Năstase a depus chiar şi plângere penală faţă de mai tânărul său fost prieten.

Mărul discordiei, o bază sportivă care le poartă numele şi despre care Ilie Năstase susţine că i-a fost furată de Marica.

Mai exact, l-ar fi scos din fundaţie, lucruri negate vehement de fostul fotbalist.

Marica: "Acuzaţiile care mi se aduc sunt la limita ridicolului"

"În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor", a declarat Ciprian Marica.

Ilie Năstase îl acuză pe Marica de fals în act

"Merg la Poliţie, la DNA, la Ministerul Justiţiei, la CEDO, merg peste tot. Eu i-am închiriat lui un teren de fotbal, am fost drăguţ, şi de la terenul de fotbal, el a vrut să ia totul, cam aşa s-a întâmplat. Eu îl aduc acolo şi el mă dă pe mine afară?! Eu, 22 de ani, m-am bătut să iau terenul ăla acolo să fac academie de tenis. În statut scrie că membrii fondatori nu pot fi daţi afară, el nu înţelege asta", a declarat Ilie Năstase.

Fostul mare campion merge şi mai departe şi face acuzaţii şocante

"Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am vazut cum cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă", spune fostul tenismen.

Toate aceste acuzaţii au fost negate de Ciprian Marica

 

"Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!", a declarat fostul atacant al echipei naționale de fotbal.


 

 

 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Ciprian Marica Show Blitz
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close