Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Maria Buză, dezvăluiri în lacrimi despre cele mai mari regrete ale sale: "Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc"

Maria Buză, dezvăluiri în lacrimi despre cele mai mari regrete ale sale: "Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc"

Maria Buză face dezvăluiri în lacrimi despre cele mai mari regrete ale sale."Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc. Dumnezeu ne da atât cat ne trebuie şi întotdeauna când vrei mai mult, nu e bine", spune aceasta.

Maria Buză, dezvăluiri în lacrimi despre cele mai mari regrete ale sale: "Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Ian 2022   •   00:07

Artista regretă că nu şi-a petrecut mai mult timp cu fiul său, alergând după lucruri care, în realitate, nu erau atât de necesare. De asemenea, actriţa vorbeşte în exclusivitate despre relaţia pe care o are cu soţul său. 

„Ne dăm seama că acum ai copilul în braţe de un an şi acum îl vezi conducând lângă tine o mașină. Asta e un alt regret al meu, a crescut copilul şi nu știu când a crescut. Tot timpul plecată, repetiții, turnee, contracte.

Mi-am reproșat eu lucrul asta! Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc, nu ne trebuiesc, Dumnezeu ne da atât cat ne trebuie şi întotdeauna când vrei mai mult, nu e bine 

El ne spune ca este cel mai fericit copil că ne are pe noi şi ca așa a fost să fie şi el a învățat din asta.Că dragostea ne o purtam in suflet si asta e cel mai important si ca ne avem toți 3 cu bune cu rele Copiii aleg familia în care vin de unde vin ei din lumea lor frumoasă de acolo", spune în lacrimi Maria Buză.

×
Subiecte în articol: Maria Buză
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close