Antena 3 CNN Externe Caz șocant: Angajații de la un adăpost de animale au declarat că au fost forțați să înghețe puiii de pisică de vii

Caz șocant: Angajații de la un adăpost de animale au declarat că au fost forțați să înghețe puiii de pisică de vii

Polițiștii din Indiana, SUA, investighează un caz de abuz al animalelor, în care muncitorii de la un adăpost pretind că au eutanasiat pisoii prin înghețare. Mai mulți foști angajați s-au prezentat și au susținut că au fost martorii procedurii crude și inumane efectuate la Spencer County Animal Shelter în cel puțin două ocazii diferite.

Un fost angajat numit Bridgett Woodson a vorbit cu presa locală despre lucrurile îngrozitoare pe care le-a văzut în timpul celor trei luni și jumătate de lucru la adăpost. Ea a declarat reporterilor că i s-a cerut de două ori să participe la moartea pisicilor, cel mai recent caz fiind cel din 31 iulie.

"Prima dată când mi s-a dat o opțiunea să-i pun într-o pungă și să-i pun în congelator fără sedare, nimic. Pentru că nu sunt veterinar, nu am licența pentru a putea face asta” a explicat Woodson, pentru WEHT.

"A doua oară când nu mi s-a dat opțiunea de a alege și mi s-a spus să merg și să o pun în congelator", a spus ea. "Adică, această pisică se mișca, mi-am spus părerea și am primit același răspuns".

Woodson a refuzat în ambele dați să pună pisicile în congelator și în cele din urmă a chemat medicul veterinar. Se presupune că a fost obligată apoi să efectueze crimele de către un ofițer de control al animalelor din Spencer County, conform Courier & Press.

"A trebuit să fac ceva", a spus Woodson ziarului, așa că a demisionat și în cele din urmă, a chemat polițiști pentru a investiga. "Sunt foarte preocupată de soarta animalelor", a spus ea. "Dacă acest lucru este considerat acceptabil și nimeni nu este tras la răspundere, ce altceva va începe să fie permisibil?".

Chris King, care se ocupă de acest caz, a declarat WEHT că au apărut o serie de martori din momentul în care Woodson a acuzat pentru prima dată adăpostul cu abuzul de animale. Ei au susținut că au văzut cel puțin două astfel de incidente de înghețare a animalelor, dintre care unul a inclus decesul a patru pisoi deodată. 

Sursă: NYPost 
 

Subiecte în articol: abuz
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia