Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Ce afecțiuni indică fiecare semn de pe fața ta

Ce afecțiuni indică fiecare semn de pe fața ta

Fiecare parte a fetei este asociata unui organ intern si poate reflecta starea de sanatate a acestora. De exemplu, obrajii sunt asociati cu plamanii, sprancenele cu ficatul, buzele cu sistemul digestiv, barbia cu vezica urinara.

Frunte – indică probleme la nivelul stomacului, digestiei, ori a intestinelor subțiri. Aceste probleme apar în general după un consum excesiv de zaharuri, alimente procesate și grăsimi sau consumul excesiv de alcool.

Între sprâncene – problemele hepatice pot fi rezultatul consumului exagerat de carne și al oboselii cronice. De asemenea, alcoolul și tutunul.

Sub pleoapele inferioare ale ochilor – rinichii sunt vulnerabili la consumul excesiv de alcool, fumat, tulburări de flux și probleme cardiace. De asemenea, consumul exagerat de alimente procesate bogate în sare nu fac bine rinichilor.

Nas – dacă pielea se modifică în zona nasului, în acest caz este posibil să vă confruntați cu o problemă de sănătate la nivelul inimii.

Obraji – pielea din zona obrajilor poate da semnale că suferiți de o afecțiune a plămânilor. Renunțați la fumat, la poluare și încercați să respirați aer curat, potrivit exquis.ro.

Subiecte în articol: ten fata afectiuni semne
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!