Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand, dată în judecată de fostul primar al Sectorului 1

Clotilde Armand, dată în judecată de fostul primar al Sectorului 1

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a depus o plângere penală împotriva lui Clotilde Armand și a funcţionarului public ce ocupă postul de şef Serviciu Imaginie şi Cultură, în care îi acuză de fals intelectual, abuz în serviciu şi comunicare de informații false.

de Georgiana Adam    |   

Plângerea penală se referă la mesajul transmis de Primăria Sectorului 1 în care se spune că informația potrivit căreia Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” este falsă.

„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”. Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale.Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa. În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni”, a anunțat Primăria Sectorului 1 București pe Facebook.

 

Subiecte în articol: Clotilde Armand Sector 1 judecata
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile