Antena 3 CNN Actualitate Copil de 7 ani, pierdut de mai bine de 48 de ore

Copil de 7 ani, pierdut de mai bine de 48 de ore

Sute de oameni caută de două zile un băieţel de şapte ani dintr-o comună arădeană. Sebastian a plecat sâmbătă de acasă către o stână de la marginea satului şi de atunci este negăsit. Poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici îl caută în zonă. De asemenea, a fost solicitat și elicopterul M.A.I. Până la această oră, micuţul nu a fost găsit.

de Iulia Gorgorin    |   

Peste 250 de oameni s-au mobilizat şi au luat la las satul Vânători şi pădurea din apropiere pentru a îl găsi pe băiatul de şapte ani. Au fost aduşi câini şi camere cu termoviziune. 

Dispariţia băiatului a fost anunţată de către mamă. Femeia a spus iniţial, că cel mic a plecat la joacă şi nu s-a mai întors.

În realitate, copilul şi cinci fraţi ai săi au fost luaţi la muncă de un cioban la stână. Era îmbrăcat subţire, iar noaptea trecută au fost -3 grade în zonă.

Sebastian provine dintr-o familie cu 13 copii şi o situaţie precară. 

Minorul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție. 

Subiecte în articol: Sebastian disparut copil pierdut
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept