Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan

Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan

Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan au fost prezentate marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Judecătoarea a fost pontat la serviciu și, conform CV-ului, a fost prezentă, în aceeași perioadă, și la un proiect de la Poiana Brașov, ca lector.
 
Mai mult, Camelia Bogdan a și primit bani de pe urma proiectului, fiind vorba de bani europeni, a spus jurnalista Adina Anghelescu, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister. 
 
”Ea nu avea voie, conform legii, să primească bani”, a spus Adina Anghelescu. Apoi, jurnalista a făcut o solicitare la Curtea de Apel București, de unde a și primit răspuns
 
 
”În concluziie, trebuie să răspundă în ce zile, câte zile a fost plecată și cum se face că e pontată la serviciu și în CV scrie că a fost la Poiana Brașov”, a încheiat Adina Anghelescu.

Ancheta GIP
 
În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister
 
La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște