Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Dintr-o mamă delăsătoare s-a transformat într-o femeie fatală! A povestit care e dieta care te scapă de burtă!

Dintr-o mamă delăsătoare s-a transformat într-o femeie fatală! A povestit care e dieta care te scapă de burtă!

Joanne, mama unui copil de 11 ani și a unuia de 9, intrase în depresie din cauza fizicului său. Femeia a decis că este momentul pentru o schimbare radicală în viața ei.  A pornit de la 62 de kilograme și a ajuns la 56 cu ajutorul postului intermitent, o dietă care îți permite să iei toate mesele zilei într-o fereastră de numai 8 ore.

Practic, nici nu e vorba despre o dietă, ci de un stil de viață care dă rezultate garantat, spune Joanne. Ea mănâncă în intervalul orar 12 – 20, însă la fel de bine orele ar putea fi altele. Contează doar ca principiul – fereastra de 8 ore – să fie respectat.

Mămica nu ține dietă, nu-și numără caloriile, dar încearcă să mănânce cât se poate de ”curat”.

”Cred că mâncarea e medicament”. Motivul pentru care funcționează atât de bine pentru mine e acela că mă face să nu mă mai gândesc la mâncare 24/7, elimină nevoia de dulce, care e slăbiciunea mea, și îmi forțează organismul să folosească grăsimea, pentru energie. Și are multe alte beneficii în afară de scăderea în greutate”, povestește Joanne care a devenit un model p.

Subiecte în articol: mama burta dieta kilograme
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște