Antena 3 CNN Actualitate Cultură FEST(in) pe Bulevard 2017 aduce şi mai aproape spectatorul de scenă!

FEST(in) pe Bulevard 2017 aduce şi mai aproape spectatorul de scenă!

Teatrul Nottara creează o nouă punte între sală și actori, alegând din public cinci jurați pentru a constitui Juriul Spectatorilor. Alina Maer, Marcel Frunte-Lată, Luiza Ciortan, Alexandru Constantin şi Florin Frunză sunt cei invitați să decidă care este cel mai bun spectacol din Secțiunea „Bulevardul comediei".

Nu este o misiune uşoară deoarece anul acesta piesele prezentate sunt extrem de bune, susțin juraţii. Cel șase spectacole pe care le jurizează sunt: "Jurnalul lui Robinson Crusoe" după Insula de Gellu Naum, producţie a Teatrului Odeon, "Tartuffe" de Molière, producţie a Teatrului de Dramă şi de Păpuşi din Vraţa, Bulgaria, "Gaiţele" de Alexandru Kirițescu, producție a Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, "Orb de mină" de Székely Csaba, producție a Teatrului Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe, "Totul e relativ" de Alan Ayckbourn, producţie a Teatrului Nottara şi "Ursul" de A.P.Cehov, producție a Teatrului de Stat din Constanța.

Spectacolul desemnat ca fiind câştigator va fi anunţat miercuri, în cadrul Galei de premiere a FEST(in) pe Bulevard 2017.

 

 

Subiecte în articol: teatru
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște